HÍRLEVÉL

Rangos nemzetközi uszonyosúszó verseny a Kecskeméti Fürdőben
Esemény kezdése: 2019-11-30 09:00:00

2019. november 30-án szombaton és december 1-jén vasárnap kerül sor a Fiatal Uszonyosúszók VI. Világtalálkozójára a BÁCSVÍZ KVSC Búvárúszó Szakosztálya szervezésében a Hírös Sport Nonprofit Kft. által üzemeltetett Kecskeméti Fürdőben.

November végén ismét Kecskemétre látogatnak a legfiatalabb uszonyosúszók, hogy összemérjék tudásukat nemzetközi szinten. A hatodik alkalommal megrendezésre kerülő világtalálkozó célja a versenyzési lehetőség biztosítása a 2004-ben és az azelőtt született sportolók számára, ugyanis részükre nincs rangosabb nemzetközi verseny, míg a junior és felnőtt korosztályok számára minden évben rendeznek kontinens- vagy világbajnokságot. 

Az évről-évre sikeresebb rendezvény nevezése még tart, de már most látszódik, hogy az Ifjúsági, Serdülő és Gyermek korosztályokat érintő megmérettetésen a hazai legeredményesebb klubok mellett képviseltetni fogják magukat török, belga, francia, olasz, cseh, szlovák, horvát, orosz, fehérorosz és osztrák csapatok is. A résztvevők várható létszáma 250-300 főre tehető. A futamokra a Kecskeméti Fürdő 50 méteres versenymedencéjében kerül sor november 30-án szombaton 9.00-12.30 és 14.00-20.00 óra között, valamint december 1-jén vasárnap 9.00-14.00 óra között.

Bővebb információkért látogasson el a rendezvény Facebook oldalára.

Sikeres versenyzést és jó szurkolást kívánunk minden résztvevőnek!

Szeretettel várunk mindenkit!

LETÖLTHETŐ DOKUMENTUMOK

Forrás: Hírös Sport

A Kecskeméti Fürdő használata csak a házirend betartásával történhet.

A belépőjegy megvásárlásával a Fürdő Vendégei a házirend rendelkezéseit önmagukra nézve elfogadják, kötelező érvényűnek ismerik el.

A házirend itt tekinthető meg.

A kamera szabályzat itt tekinthető meg.

Hírlevél feliratkozás
Amennyiben feliratkozik hírlevelünkre, hetente megkapja aktuális információinkat és programajánlatainkat.
A Hírös Sport Nonprofit Kft. „Elektronikus hírlevelek küldéséről és a „sütik” (cookies) kezeléséről” szóló adatvédelmi tájékoztatójában foglaltakat megismertem és elfogadom.
Kecskeméti Fürdő © 2020. | Minden jog fenntartva. | Impresszum | Adatvédelmi tájékoztató